Patong probeert algen die op het strand bloeien op te lossen

Patong-

Autoriteiten in Patong proberen een probleem van algenbloei op het strand op te lossen.

De heer Wattanapong Suksai, directeur Natuurlijke en Milieubronnen van Phuket, vertelde de Phuket Express: “De gemeente Patong is doorgegaan met het opruimen van algen op het strand van Patong, vanwege de huidige bloei. Deze algenbloei heeft gevolgen gehad voor de activiteiten van strandgangers en zwemmers.”

“Er zijn veel toeristen die Patong Beach bezoeken. We proberen het toerisme te verbeteren en tegelijkertijd het mariene ecologische systeem te behouden.” voegde meneer Wattanapong eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.