Bar in Wichit overvallen wegens vermeend illegaal openen en verkopen van alcohol na wettelijke tijd

Wichit, Phuket –

Wetshandhavers deden een inval in een bar in Wichit, in het district Mueang Phuket, nadat deze naar verluidt illegaal alcohol had geopend en verkocht na de wettelijke tijd.

Een team van agenten van het district Mueang Phuket en de politie van Wichit heeft vandaag (24 februari) na middernacht een inval gedaan in de bar in het subdistrict Wichit.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat ze een man hadden gearresteerd die alleen was geïdentificeerd als meneer Sompong, een barmanager. Hij kon de agenten geen legale balievergunning voorleggen. Hij werd naar het politiebureau van Wichit gebracht om te worden beschuldigd van het openen van een uitgaansgelegenheid zonder toestemming en het verkopen van alcohol buiten de wettelijke tijd.

De inval kwam nadat agenten klachten hadden ontvangen van bezorgde burgers dat de bar openging na de wettelijke sluitingstijd, die tussen middernacht en 2 uur kan zijn, afhankelijk van het gebied.

Wetshandhavers deden een inval in een bar in de stad Phuket nadat deze naar verluidt illegaal alcohol had geopend en verkocht na de wettelijke tijd.

Wetshandhavers hebben hun inspectie van uitgaansgelegenheden in Patong voortgezet na klachten van bezorgde burgers over opening na de wettelijke sluitingstijden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.