Wetshandhavers gaan door met het inspecteren van uitgaansgelegenheden in Patong

Patong-

Wetshandhavers hebben hun inspectie van uitgaansgelegenheden in Patong voortgezet na klachten van bezorgde burgers over opening na de wettelijke sluitingstijden.

Een team van officieren onder leiding van de districtschef van Kathu, de heer Thitiwat Boonkit, en de politie van Patong hebben gisteravond (21 februari) van 11 uur tot 30 uur uitgaansgelegenheden op Bangla Road geïnspecteerd.

De heer Thitiwat vertelde de Phuket Express dat de inspectie volgde na vele klachten op sociale media en van bezorgde burgers over uitgaansgelegenheden die na de wettelijke sluitingstijd worden geopend.

Er zijn gisteravond echter geen uitgaansgelegenheden gevonden die na de wettelijke tijd geopend zijn. De Phuket Express merkt op dat sluitingstijden kunnen verschillen van middernacht tot 2 uur, afhankelijk van de uitgaanszone.

*******************************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.