UPDATE: Politie bevestigt Thaise vrouw gevonden opgehangen in Patong Geen moord, Canadese man vastgehouden waarschijnlijk niet betrokken

Patong, Phuket –

Plaatsvervangend hoofd van de nationale politie Surachate "Big Joke" Hakparn heeft bevestigd dat een Thaise vrouw die in Patong was opgehangen, geen moordslachtoffer was en dat haar Canadese vriend die op een luchthaven werd vastgehouden toen hij Thailand probeerde te verlaten, waarschijnlijk niet betrokken was.

Ons vorige verhaal:

Een Canadese man die op het punt stond het koninkrijk Thailand te verlaten, wordt ondervraagd nadat zijn Thaise vriendin opgehangen was gevonden in Patong. Haar familie gelooft niet dat het zelfmoord was.

Nu voor de update:

Plaatsvervangend hoofd van de nationale politie Surachate "Big Joke" Hakparn vertelde de bijbehorende Thaise pers: "Uit een volledig plaatsonderzoek door de forensische politie van Phuket en de politie van Patong blijkt dat er bij de dood van mevrouw Wanwisa geen sprake was van moord."

“Uit een LINE-chat bleek dat mevrouw Wanwisa en haar Canadese vriend eerder ruzie hadden gehad over jaloezie, maar we denken dat dit niet tot een moord heeft geleid. De politie van Patong heeft dit aan haar broer verduidelijkt. We wachten echter nog steeds op een autopsie om de exacte doodsoorzaak te vinden”, voegde Big Joke eraan toe.

Haar broer, de heer Kreangsak Riwklang, vertelde de Phuket Express dat als uit de definitieve autopsieresultaten blijkt dat Wanwisa zelf een einde aan haar leven heeft gemaakt, hun familie zal moeten toegeven dat de Canadese vriend er niet bij betrokken was en dat hij zal worden vrijgesproken van alle beschuldigingen en vrijgesproken Thailand te verlaten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.