Canadese man wordt ondervraagd nadat Thaise vriendin was opgehangen in Patong

Patong-

Een Canadese man die op het punt stond het koninkrijk Thailand te verlaten, wordt ondervraagd nadat zijn Thaise vriendin opgehangen was gevonden in Patong.

De heer Kreangsak Riwklang, die een broer is van mevrouw Wanwisa Riwklang, 31, heeft publiekelijk de politie van Patong opgeroepen om de dood van zijn zus opnieuw te onderzoeken. Mevrouw Wanwisa werd op 8 februari opgehangen gevonden in haar nagelstudio aan Na Nai Roadth, 2023. Haar familie gelooft niet dat het zelfmoord was. Hij heeft ook bewijs geleverd van gesprekken met haar vriend, alleen geïdentificeerd als de heer Landy, 51, een Canadees staatsburger.

De provinciale commandant van Phuket, generaal-majoor Sermphan Sirikong, vertelde de Phuket Express dat er een autopsie wordt uitgevoerd om de exacte doodsoorzaak te vinden. De Canadees die op Phuket International Airport was en Thailand probeerde te verlaten, wordt momenteel ondervraagd. Landy vertelde agenten dat hij naar Singapore ging voor een verlenging van zijn visum.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.