UPDATE: Restauranteigenaar in Patong zegt dat Canadese man die zei dat hij was aangevallen, weigerde zijn rekening te betalen, maar niet werd beroofd

Patong-

Een Canadese man die naar verluidt is aangevallen door een groep van vijf mannen in Patong, weigerde voor het incident zijn eten en drinken in een restaurant te betalen, aldus de restauranteigenaar, die een heel ander verhaal vertelt dan de toerist.

Ons vorige verhaal:

Vijf mannen zouden een Canadese man hebben aangevallen voordat ze zijn horloge en geld meenamen in Patong.

Nu voor de update:

Dat heeft de politie van Patong vanmiddag (13 februari) aan de Phuket Express verteldth) dat een restauranteigenaar in de buurt van Patong Beach, publiekelijk alleen geïdentificeerd als mevrouw Tuenjai, en drie van haar personeelsleden een ontmoeting hadden met de politie om hun versie van de gebeurtenissen te geven.

Mevrouw Tuenjai vertelde de politie dat de Canadese man weigerde zijn rekening te betalen, zwaar dronken was en haar personeel duwde. Hij zou ook stafleden hebben uitgedaagd om tegen hem te vechten, en toen begon de aanval waarvan de Canadese man beweerde dat deze niet was uitgelokt.

Volgens Tuenjai probeerden andere stafleden het gevecht te stoppen en waren de betrokken stafleden niet vijf volwassen mannen, maar allemaal tieners. Niemand van het personeel nam het horloge en geld van de Canadese man mee, voegde Tuenjai eraan toe.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat de Canadese man nog geen officieel, formeel rapport had ingediend en hem opnieuw wil spreken om beide kanten van het verhaal te onderzoeken.

De Canadese man heeft naar verluidt echter Phuket verlaten en is naar Phi Phi Island in Krabi gegaan. De politie probeert nu contact met hem op te nemen en zegt dat ze geen overhaaste conclusies zullen trekken en cameratoezicht zullen bekijken en luisteren naar alle betrokken partijen als onderdeel van hun onderzoek.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.