Vijf mannen vallen Canadese man aan en nemen zijn horloge en geld af in Patong, Phuket

Patong-

Vijf mannen zouden een Canadese man hebben aangevallen voordat ze zijn horloge en geld meenamen in Patong.

Dit verhaal heeft een meer recente update nadat een restauranteigenaar naar voren kwam om hun heel andere versie van de gebeurtenissen te geven. Klik hier voor dat verhaal.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat de heer William Lamarche-Saint-Louis, 28, Canadees staatsburger, hen vertelde dat hij op vrijdag (10 februari) door vijf mannen was aangevallen.th) in de buurt van Patong Beach. Meneer William werd in een ziekenhuis behandeld nadat zijn neus gebroken was.

William vertelde vrijdag aan de politie van Patong dat hij in een bar had gedronken voordat hij 's avonds ging wandelen. Er waren vijf mannen die hem benaderden en hem bedreigden voor zijn horloge dat hij droeg en dat 50,000 baht kostte.

William zei dat hij bang was voor zijn veiligheid en gaf de wacht aan de groep mannen. De verdachten eisten toen echter ook zijn tas op waarin 5,000 baht aan contant geld zat. Hij weigerde het aan hen te geven voordat ze hem aanvielen en ze snelden weg.

Meneer William zei dat hij gewond was, maar liep door om de politie te vinden. Hij ontmoette iemand van wie hij dacht dat hij patrouillepolitie was. Hij deed aangifte, maar de agent vroeg of hij nog meer geld had. De agent weigerde hem mee te nemen naar het politiebureau omdat hij geen geld meer had.

William liep terug naar Patong Beach voordat iemand hem zei het incident rechtstreeks aan de toeristenpolitie van Phuket te melden, wat hij ook deed.

De politie doet nu naar verluidt onderzoek naar het incident.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.