Entertainmentmedewerker in Patong gearresteerd met cocaïne

Patong-

Een medewerker van een uitgaansgelegenheid aan Bangla Road in Patong werd gearresteerd met cocaïne nadat hij de illegale drug aan toeristen zou hebben verkocht.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat in de vroege ochtend van zaterdag (21 januari).st) zij en de toeristenpolitie van Phuket hebben een man gearresteerd die alleen geïdentificeerd is als de heer Rueng, 61. Bij hem werden drie zakken cocaïne in beslag genomen met een totaal gewicht van 1.77 gram. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 2-drugs in Thailand (cocaïne).

De arrestatie kwam nadat de politie aan het patrouilleren was op Bangla Road en een anonieme bezorgde exploitant van een uitgaansgelegenheid de politie vertelde dat er een medewerker van een uitgaansgelegenheid was die cocaïne verkocht aan buitenlandse toeristen op Bangla Road. De politie vond meneer Rueng en fouillerde hem voordat hij cocaïne bij hem aantrof.

Je zou ook graag:

Een Oezbeekse vrouw is gearresteerd met 2.23 kilo cocaïne op de internationale luchthaven van Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.