Oezbeekse vrouw gearresteerd met 2.23 kilo cocaïne op de luchthaven van Phuket

Phuket -

Een Oezbeekse vrouw is gearresteerd met 2.23 kilo cocaïne op de internationale luchthaven van Phuket.

De Sakoo-politie vertelde de Phuket Express dat ze vanochtend (20 januari) mevrouw Shoira Rakmonova, 41, Oezbeekse onderdaan, hebben gearresteerd bij de Thaise douane (import) in de internationale terminal. Bij haar werden acht zakken cocaïne in beslag genomen met een totaalgewicht van 2.23 kilogram.

De politie van Sakoo vertelde de Phuket Express dat mevrouw Rakmonova alleen reisde vanuit Doha, Qatar, met een rechtstreekse vlucht naar de internationale luchthaven van Phuket.

Ze werd na de landing gefouilleerd toen agenten een tip kregen over een verdacht persoon. De cocaïne werd gevonden in een laptoptas die ze bij zich had.

Mevr. Rakmonova werd naar het politiebureau van Sakoo gebracht om te worden beschuldigd van het importeren van categorie 2-drugs naar Thailand (cocaïne).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.