UPDATE: Phuket Minivan Taxi Chauffeur High On Meth heeft zijn rijbewijs ingetrokken

Phuket -

Een dronken minibusbestuurder die toegaf methamfetaminepillen te hebben ingenomen en met een lekke band te hebben gereden, waardoor vonken uit een voorwiel kwamen in Thalang, is zijn rijbewijs kwijtgeraakt.

Ons vorige verhaal:

De politie van Tha Chatchai vertelde de Phuket Express dat ze vrijdagochtend om 9 uur (00 januari) op ​​de hoogte waren gebrachtth) dat een minibus met een lekke band vele kilometers reed met vonken uit het voorwiel op weg naar Thep Kassatri Road in Mai Khao, Thalang.

Nu voor de update:

Het Phuket Land Transport Office vertelde de Phuket Express deze week dat het rijbewijs van de minibusbestuurder die alleen geïdentificeerd is als de heer Pichai, is ingetrokken omdat hij aan het rijden was en illegale drugs gebruikte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.