UPDATE: Acht mensen geïdentificeerd als risicovolle contacten voor Monkeypox in Phuket

Phuket -

Volgens de gezondheidsautoriteiten van Phuket zijn acht mensen geïdentificeerd met een hoog risico op Monkeypox in Phuket en worden ze getest en gecontroleerd nadat Thailand op vrijdag de negende en tiende bevestigde gevallen van Monkeypox in Phuket meldde.

Ons vorige verhaal:

De Thaise vrouw, 39, die dienst doet, heeft sinds 16 september koortsth. Ze heeft nauw contact met een Duitse man, 54, in Phuket.

Nu voor onze bijgewerkte sTory:

Dr. Kusak Kukiattikoon, hoofd van het Phuket Provincial Public Health Office (PPHO) vertelde de Phuket Express: "Er zijn acht personen met een hoog risico en drie met een laag risico op Monkeypox van deze twee bevestigde gevallen. Ze worden gecontroleerd en in quarantaine geplaatst in hun accommodaties.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.