Twee laatste gevallen van Monkeypox bevestigd in Phuket

Phuket -

Thailand op vrijdag (30 septemberth), meldden de negende en tiende bevestigde gevallen van Monkeypox gevonden in Phuket, een Thaise vrouw en een Duitse man.

Dr. Opas Karnkawinpong, directeur-generaal van het Department of Disease Control, onthulde de ontdekking aan de Associated Press.

De Thaise vrouw, 39, die dienst doet, heeft sinds 16 september koortsth. Ze heeft gezwollen lymfeklieren en huiduitslag. Ze zei dat ze de afgelopen 21 dagen niet naar het buitenland is geweest.

Ze heeft echter nauw contact met een Duitse man, 54, in Phuket. De Duitser werd uiteindelijk in Phuket gevonden door ziekteambtenaren en hij begon op 27 september gezwollen lymfeklieren en huiduitslag te krijgen.th.

Beide patiënten worden nu nauwlettend in de gaten gehouden door medisch personeel en volksgezondheidsfunctionarissen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.