Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: Vietnamese moeder en dochter verdrinken, dodelijke schietpartij in nachtclub en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is onze wekelijkse rubriek waarin we de beste lokale verhalen van de afgelopen week in ons gebied van Phuket belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 1 augustus 2022 tot en met zondag 7 augustus 2022.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Thailand meldt derde bevestigde Monkeypox-zaak die een Duitse toerist is in Phuket.

Volgens de Thaise gezondheidsautoriteiten is vastgesteld dat zeven mensen een hoog risico lopen op apenpokken in Phuket en worden ze getest en gecontroleerd nadat het derde bevestigde geval van apenpokken, een Duitse toerist in Phuket, werd aangekondigd.

De Thaise vriendin van een Duitse toerist die het derde geval van apenpokken in Thailand heeft bevestigd in Phuket, testte negatief.

2. Een Vietnamese moeder en dochter zijn op 31 juli dood verklaard nadat ze naar verluidt hadden gezwommen en verdronken op het strand van Nai Thon tijdens harde wind in het kanton Sa Khu.

Badmeesters en barmhartige samaritanen haastten zich onmiddellijk om het gezin te redden en naar de kust te brengen, maar konden niet op tijd komen, terwijl een andere toerist, naar verluidt de vader, op wonderbaarlijke wijze overleefde.

3. Een 27-jarige man stierf terwijl een andere man verwondingen opliep na gevechten en een schietpartij in een nachtclub in Phuket Town.

Een 35-jarige bewaker van een nachtclub in Phuket is beschuldigd van moord na een gewapende woordenwisseling met een clubganger eerder deze week.

Een eigenaar van een nachtclub waar eerder deze week een dodelijke schietpartij plaatsvond, moet met de relevante autoriteiten overleggen voordat er verdere actie wordt ondernomen, zei de vice-gouverneur van Phuket.

De nachtclub waar eerder deze week een dodelijke schietpartij plaatsvond, is bevolen voor een sluiting van 30 dagen.

4.  Een pasgeboren baby werd op 3 augustus overleden gevonden in een waterafvoerleiding in het subdistrict Cherng Talay in het district Thalang.rd.

De politie van Cherng Talay werd om 9 uur op de hoogte gebracht van het lichaam door een medewerker van de waterleidingsautoriteit die een watermeter in de buurt controleerde.

5. Ambtenaren inspecteerden uitgaansgelegenheden op Bangla Road in Patong om de brandveiligheid te waarborgen.

De keuring volgt De Thaise premier Prayut heeft gisteren, 5 augustus, opdracht gegeven voor een serieus onderzoek naar... de brand in de uitgaansgelegenheid "Mountain B" in het Sattahip-gebied van Chonburi in de vroege uren van gisteren, waarbij tot nu toe naar verluidt 14 mensen zijn omgekomen en 34 mensen gewond zijn geraakt.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor je steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.