UPDATE: Zeven mensen geïdentificeerd door gezondheidsfunctionarissen als hoog risico op apenpokken in Phuket na derde geval van apenpokken, een Duitse toerist, bevestigd in Phuket

Phuket -

  Volgens de Thaise gezondheidsautoriteiten is vastgesteld dat zeven mensen een hoog risico lopen op apenpokken in Phuket en dat ze worden getest en gecontroleerd nadat het derde bevestigde geval van apenpokken, een Duitse toerist in Phuket, vanochtend werd aangekondigd.

Ons vorige verhaal:

Thailand meldde op woensdag 3 augustus het derde bevestigde geval van Monkeypox, een Duitse toerist die naar verwachting de ziekte uit het buitenland zou hebben overgedragen.

De persconferentie werd vanmiddag (3 augustus) in Phuket gehoudenrd). Dr. Kusak Kukiattikoon, hoofd van het Phuket Provincial Public Health Office (PPHO) vertelde de Phuket Express, “. Er zijn in dit geval zeven personen met een hoog risico op apenpokken, de Thaise vriendin van de Duitse toerist en haar familie. Hij verblijft met zijn vriendin en haar gezin in de wijk Mueang Phuket. ”

“Hun bloed is naar het Medical Science Center in Bang Jo, district Thalang gestuurd. Ze worden gecontroleerd en in quarantaine geplaatst in hun accommodaties.” Dr. Kusak concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.