Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: lichaam van buitenlander gevonden in de buurt van uitkijkpunt, buitenlandse en Thaise gokkers gearresteerd en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is onze wekelijkse rubriek waarin we de beste lokale verhalen van de afgelopen week in ons gebied van Phuket belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phukete.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 25 juli 2022 tot en met zondag 31 juli 2022.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. De politie is op zoek naar een gewapende bankrover die een winkelcentrum in Rawai heeft beroofd voordat hij er met 160,000 baht vandoor ging.

Een gewapende bankrover die vanmiddag een bank beroofde in een winkelcentrum in Rawai voordat hij er met 160,000 baht vandoor ging, is binnen zes uur gearresteerd.

Hij gaf toe dat hij financiële problemen had tijdens de Covid-19-pandemie en dat hij het gevoel had dat hij geen andere keuze had dan een bank te beroven om schulden terug te betalen.

2. Een lichaam van een niet-geïdentificeerde buitenlandse man werd gevonden in de buurt van een strand in Rawai op 27 julith.

De Thaise politie heeft bevestigd dat het lichaam dat in de buurt van het strand van Yanui is gevonden, een Amerikaanse man van 73 is, die vermoedelijk van een rots is gevallen bij een uitkijkpunt in Rawai.

3. Elf gokkers, waaronder een Britse man en een Deense man, zijn op 29 juli gearresteerd in een luxe villa in Rassada, Mueang Phuket.

De politie arresteerde 11 pokergokkers: een Britse man, een Deense man, een Cambodjaan en acht Thai. De politie nam pokerkaarten en chips in beslag (ter waarde van naar schatting 2,606,550 baht volgens de politie van Regio 8)

4. Minstens 42 ouderen en drie stafleden hebben positief getest op Covid-19 in het Phuket Elder Care Center.

Er zijn in totaal 75 ouderlingen met 29 stafleden die in het centrum wonen en wonen.

5. De hoofdwegen in Phuket en in de omgeving van Phuket hebben te lijden gehad van overstromingen nadat op 29 juli hevige regenval in Phuket plaatsvondth.

Het regent sinds vanochtend (1 augustus).

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor je steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.