Minstens 42 ouderen en drie stafleden besmet met Covid-19 in Phuket Elder Care Center

Phuket -

Minstens 42 ouderen en drie stafleden hebben positief getest op Covid-19 in het Phuket Elder Care Center.

Vandaag (28 julith) het hoofd van het Phuket Provincial Public Health Office (PPHO), Dr. Kusak Kukiattikoon, vertelde de Phuket Express: “We zijn op 27 juli door het centrum geïnformeerdth. Er zijn in totaal 75 ouderlingen met 29 stafleden die in het centrum wonen en wonen.”

“Tweeënveertig oudsten en drie stafleden hebben positief getest op Covid-19. Een van de oudsten is overgebracht naar een plaatselijk ziekenhuis, terwijl anderen in het centrum in quarantaine zijn geplaatst voor behandeling. Ze kregen echter allemaal minstens drievoudige doses van een Covid-19-vaccin.” verklaarde Dr. Kusak.

De directeur van het Phuket Elder Care Development Center, mevrouw Puengpan Paojinda, vertelde de Phuket Express: “De meeste ouderen hebben persoonlijke gezondheidsproblemen. Ze gaan vaak naar het ziekenhuis voor medische zorg waar de huidige uitbraak vandaan zou kunnen komen. Normaal gesproken mogen mensen van buiten het centrum niet bezoeken.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.