Phuket Public Health Office vraagt ​​mensen die contact hebben gehad met een apenpokken-positieve buitenlandse man om zichzelf te melden

Phuket -

Het Phuket Provincial Public Heath Office vraagt ​​mensen die contact hebben gehad met een apenpokken-positieve buitenlandse man om zichzelf te melden.

Onze vorige verhalen:

Een 27-jarige Nigeriaanse man in Phuket is bevestigd als de eerste officiële infectie van apenpokken in Thailand.

Een Nigeriaanse man in Phuket, van wie is bevestigd dat Thailand de eerste officiële infectie van apenpokken is, wordt door de Thaise politie opgespoord.Een Nigeriaanse man die werd bevestigd als de eerste officiële infectie van apenpokken in Thailand, werd gearresteerd in Cambodja.Nadat de ambtenaren hem niet konden bereiken, is de man verdwenen. Nu is ontdekt dat de man geen recente toerist is, maar sinds vorig jaar te lang blijft.

Meerdere nieuwsbronnen melden dat een Nigeriaanse man die is bevestigd als Thailand's eerste officiële infectie van apenpokken en zijn verblijfsduur heeft overschreden, Phuket al heeft verlaten.

Volgens meerdere andere Thaise media en wetshandhavingsbronnen is een buitenlandse man, geïdentificeerd als Thailand's eerste geval van apenpokken, illegaal via natuurlijke kanalen naar Cambodja gevlucht.

Een Nigeriaanse man die werd bevestigd als de eerste officiële infectie van apenpokken in Thailand, werd gearresteerd in Cambodja.

Dr. Kusak vertelde de Phuket Express: "Alle 19 nauw contactpersonen met een hoog risico zijn bevestigd" negatief van apenpokken.”

Een 40-jarige Thaise man heeft een bloedtest uitgevoerd nadat hij was aangemerkt als een persoon van zorg voor apenpokken vanwege naar verluidt verdachte symptomen. Doktoren denken aanvankelijk echter dat hij mogelijk besmet is met waterpokken in plaats van met apenpokken.

De aankondiging is vandaag (27 juli) vrijgegeven door het Phuket Provincial Public Heath Office (PPHO).th). Ze verklaarden: "Iedereen die contact heeft gehad met een Nigeriaanse man, 27, die vanaf 1 juni besmet was met apenpokkenst tot 21 juli 2022, meldt u zich alstublieft bij volksgezondheidsfunctionarissen of stafleden in de nabije omgeving.

“Of neem contact op met 094-5855321 en 081-5716938. Uw gegevens worden niet openbaar gemaakt."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.