UPDATE: Nigeriaanse man die Thailand's eerste geverifieerde geval van apenpokken was, gearresteerd in Cambodja

Phuket, Thailand, Cambodja –

Een Nigeriaanse man die werd bevestigd als de eerste officiële infectie van apenpokken in Thailand, werd gearresteerd in Cambodja.

Ons vorige verhaal:

Een 27-jarige Nigeriaanse man in Phuket is bevestigd als de eerste officiële infectie van apenpokken in Thailand.

Een Nigeriaanse man in Phuket waarvan is bevestigd dat hij Thailand's eerste officiële infectie van apenpokken is, wordt opgespoord door de Thaise politie nadat functionarissen hem niet konden bereiken en de man is verdwenen. Nu is ontdekt dat de man geen recente toerist is, maar sinds vorig jaar te lang blijft.

Meerdere nieuwsbronnen melden dat een Nigeriaanse man die is bevestigd als Thailand's eerste officiële infectie van apenpokken en zijn verblijfsduur heeft overschreden, Phuket al heeft verlaten.

Volgens meerdere andere Thaise media en wetshandhavingsbronnen is een buitenlandse man, geïdentificeerd als Thailand's eerste geval van apenpokken, illegaal via natuurlijke kanalen naar Cambodja gevlucht.

Nu voor onze bijgewerkte sTory:

Het Thai News Agency meldde gisteravond (23 juli)rd) dat de Nigeriaanse man door de politie is gearresteerd in een appartement in Phnom Penh. Hij is eerst naar een ziekenhuis gebracht.

Een persconferentie en meer details worden morgen, 24 juli, verwacht.

Dit is een verhaal in ontwikkeling. TPN-media zal updates over dit verhaal blijven geven zodra ze binnenkomen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.