UPDATE: Ouders van twee weken oude baby betrokken bij ziekenhuisgeschil over mysterieuze gebroken arm dienen opnieuw aangifte in bij politie Phuket

Phuket -

  Ouders van een twee weken oude baby die betrokken was bij een lopend ziekenhuisgeschil, dienden opnieuw een rapport in bij de politie van Phuket City om juridische stappen te ondernemen tegen iedereen die de arm van hun baby brak.

Eerst ons vorige verhaal:

Het Vachira Phuket-ziekenhuis heeft gisteren (9 juni) de mogelijkheid onthuld dat een twee weken oude baby die betrokken was bij een viraal verhaal op Thaise media haar arm heeft gebroken.

Dokter Weerasak Lorthongkam, directeur van het Vachira Phuket-ziekenhuis, verklaarde aan de pers: "We zetten ons onderzoek naar andere mogelijkheden (naar de manier waarop het kind zijn arm heeft gebroken) voort terwijl we de baby het beste behandelen."

Nu, ons bijgewerkte verhaal:

Vandaag (10 juni)th), hebben de heer Jakkrit Nimnoo en mevrouw Aujchara Jantararat, 30, de ouders van de baby, aangifte gedaan bij de politie van Phuket City.

De heer Jakkrit zei tegen de pers: “We maken ons zorgen of onze dochter in de toekomst een abnormale arm zal hebben. Ze werd geboren met alles normaal. Nu heeft ze een smet.”

“We willen weten of het ziekenhuis kan identificeren wie de arm van onze baby heeft gebroken. We hebben het gevoel dat het ziekenhuis iets verbergt en we hebben geen vertrouwen in het ziekenhuis.”

"We willen niet dat dit incident met andere baby's gebeurt. Onze zaak zou de laatste moeten zijn. We willen dat de persoon die de arm van onze baby heeft gebroken, juridische stappen moet ondernemen."

Volgens dokter Weerasak loopt het onderzoek naar hoe het incident heeft kunnen gebeuren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.