Sterke wind beschadigt foodfestival in Karon – VIDEO

Kata, Karon, Phuket –

  Vandaag (28 mei) harde wind rond het middaguurth) heeft voedselkraampjes beschadigd op het Kata/Karon-voedselfestival dat tot morgen (29 mei) wordt gehouden.

Het 'Kata Karon Food Festival' wordt gehouden vanaf 27 meith tot mei 29th, 2022 in het Nong Han Public Park, of Karon Park, in het Karon-subdistrict van het Mueang Phuket District.

Rond het middaguur is gemeld dat harde wind voedseltenten op het festival heeft doen neerstorten. Er vielen echter geen gewonden, aangezien het festival laat in de middag begint.

Er is echter bevestigd dat het evenement na het opruimen zal doorgaan. Video's hieronder.

De subdistricten Kata en Karon in het Mueang Phuket-district zijn niet hersteld zoals andere gebieden in Phuket nadat veel Covid-19-beperkingen waren opgeheven, zeiden lokale ondernemers gisteren, 26 mei 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.