Het 'Kata Karon Food Festival' is aan de gang – FOTOTOUR

Phuket -

  Het 'Kata Karon Food Festival' wordt gehouden vanaf 27 meith tot mei 29th, 2022 in het Nong Han Public Park, of Karon Park, in het Karon-subdistrict van het Mueang Phuket District.

Het festival is gisteravond (27 mei) officieel van start gegaanth). De opening werd gelanceerd door de vice-gouverneur van Phuket, Pichet Panaphong.

Vice-gouverneur Pichet zei tegen de Phuket Express: “We stimuleren de economie van Phuket op het eiland nadat meer buitenlandse toeristen Phuket hebben bezocht. Ook na de Covid-19-crisis willen we de lokale economie ondersteunen.”

"Licht en geluid, traditionele en lokale muziek, culturele shows op podia, activiteiten en mini-concerten van Thaise zangers op de drie dagen zijn ook gepland", voegde Pichet eraan toe.

“Meer dan 80 eetstalletjes, vooral verse en schone zeevruchten, zijn aanwezig op het evenement. Toegang is gratis." Pichet concludeerde.

Ondertussen zeiden lokale ondernemers dat de subdistricten Kata en Karon in het Mueang Phuket-district niet zijn hersteld zoals andere gebieden in Phuket, nadat veel Covid-19-beperkingen waren opgeheven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.