Update: 76-jarige Duitse toeriste die een week vermist was in een nationaal park, vliegt met haar gezin terug van Phuket naar Duitsland

Phuket -

Een 76-jarige Duitse toeriste die meer dan een week vermist werd in het Sirinat National Park, dat ongeveer 15 kilometer verwijderd was van haar hotel in het Mai Khao subdistrict, vliegt terug van Phuket naar Germany.

Ons vorige verhaal:

Op mei 23rd, mevrouw Barbara Lange, 76, werd ontslagen uit het ziekenhuis.

Ons bijgewerkte verhaal:

Vandaag (25 mei)th) een team van het Phuket Tourist Assistance Centre (TAC) assisteerde mevrouw Lange en haar familie op de internationale luchthaven van Phuket terwijl ze terugvliegen naar Duitsland.

Mevrouw Lange en haar familie bedankten alle betrokkenen die hen hebben geholpen tot ze weer thuis zijn.

Mevrouw Lange is in goede gezondheid en opgewekt en blij om terug te keren naar Duitsland.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.