UPDATE: 76-jarige Duitse toerist die meer dan een week vermist was in Sirinat National Park ontslagen uit ziekenhuis in Phuket

Phuket -

  Gisteren (mei 76e).

Eerst ons vorige verhaal:

Vorige week bezocht de gouverneur van Phuket een 76-jarige Duitse toerist in een ziekenhuis in Phuket nadat hij was gevonden na een week vermist te zijn geweest.

Nu voor ons bijgewerkte verhaal:

Gisteren (23 mei)rd), assisteerde een team van het Phuket Tourist Assistance Centre (TAC) mevrouw Barbara Lange, 76, en haar familie in het Bangkok Hospital in Phuket nadat ze uit het ziekenhuis was ontslagen.

Mevrouw Lange werd sinds 16 mei een week in het ziekenhuis behandeld voor uitputting en zwakteth vorige week nadat ze werd gevonden. Mevrouw Lange en haar familie waren terug in een hotel in het subdistrict Maikhao, waar haar familie zei dat het goed met haar ging... maar ze mochten niet naar buiten voor onbegeleide wandelingen.

Mevrouw Lange en haar familie bedankten iedereen die betrokken was bij haar reddings- en ziekenhuiszorg.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.