Gouverneur van Phuket bezoekt 76-jarige Duitse toerist in ziekenhuis, die meer dan een week vermist werd in de jungle van Phuket

Phuket -

  Vandaag, 17 mei 2022, bezocht de gouverneur van Phuket een 76-jarige Duitse toerist met geheugenverlies die meer dan een week vermist was in Sirinat National Park en nu herstelt in een ziekenhuis.

Eerst ons vorige verhaal:

Een vermiste 76-jarige Duitse toerist met geheugenverlies werd gisteren (16 mei) levend maar zwak gevonden in een ondiep zoetwaterkanaal in de buurt van het Sirinat National Park in het Thalang-district, op ongeveer 15 kilometer afstand van haar hotel in de Mai. subdistrict van Khao.

Bijgewerkt verhaal:

Vanmiddag (17 mei) om 1 uur bezochten de gouverneur van Phuket Narong Woonciew en andere relevante functionarissen mevrouw Barbara Lange, 30, en haar familie in het Bangkok Hospital in Phuket. Mevrouw Lange en haar familie kregen bloemen en een cadeaumand ter aanmoediging.

Doktoren zeiden dat mevrouw Lange nu veilig en alert is en goed herstelt. Mevrouw Lange en haar familie bedankten elke officiële, media-entiteit en vrijwilliger die had geholpen bij haar redding en goede hulp heeft geboden vanaf het begin van haar beproeving tot nu toe. Mevrouw Lange was naar verluidt op de hoogte tijdens het bezoek en op de hoogte van de situatie, en toonde dankbaarheid voor haar redding.

De familie van mevrouw Lange verklaarde zeer dankbaar te zijn voor ieders goede wensen en hulp, maar vroeg ook om privacy met de huidige situatie. Ze verklaarden dat mevrouw Lange in goede gezondheid verkeerde en goedgehumeurd was, ondanks dat ze acht dagen vermist was in een jungle. Vanwege haar medische toestand kon mevrouw Lange zich naar verluidt de details van haar verdwijning niet herinneren, maar ze was dankbaar voor haar redding en haar goede algehele lichamelijke gezondheid die haar hielp de moeilijke omstandigheden te overleven.

Mevrouw Lange zal in de nabije toekomst uit het ziekenhuis worden ontslagen, waarna de familie en mevrouw Lange van plan zijn om op een onaangekondigde datum naar huis terug te keren naar Duitsland.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.