Videoclip van 15-jarig gehandicapt meisje dat lijkt te zijn aangevallen door een groep mannelijke tieners in Phuket, gaat viraal op sociale media

Phuket-

  Een videoclip die een 15-jarig meisje lijkt te tonen dat lijdt aan polio en wordt aangevallen door een groep mannelijke tieners in Phuket, is viraal gegaan op sociale media en de moeder van het slachtoffer roept op tot gerechtigheid.

Gisteren (19 mei)th) lokale pers werd op de hoogte gebracht door een 37-jarige moeder (The Phuket Express houdt haar naam achter), “Mijn 15-jarige dochter die aan polio lijdt, werd vorige maand aangevallen door een groep mannelijke tieners op Rung Hill in Phuket-stad. Ze kwam thuis en vertelde me over de aanval.”

“Ik heb op 22 april aangifte gedaan bij de politie van Phuket City”nd. De politie identificeerde en belde de mannelijke tieners en regelde dat ik ze op het politiebureau zou ontmoeten. We hebben ons verzoend voordat we een compromis hebben gesloten om een ​​overeenkomst te sluiten om de zaak op te lossen. Ik had op dat moment de videoclip over de aanslag niet gezien en wist niet eens dat er een video was.”

“Ik heb zojuist de videoclip van 17 mei gezienth. Dit was nadat iemand die betrokken was bij de aanval de video op sociale media had geplaatst. De video lijkt te laten zien hoe mijn gehandicapte dochter van een geparkeerde motor wordt getrokken voordat ze wordt geslagen en geslagen door een groep mannelijke tieners. Ze zat voorafgaand aan het incident op een motor met haar mannelijke vriend.”

“Ik was geschokt toen ik wist wat er echt met mijn dochter was gebeurd. Het was veel gewelddadiger dan ik dacht. Als gevolg hiervan heb ik aangifte gedaan bij de politie om actie tegen hen te ondernemen en ons eerdere compromis en verzoening af te wijzen. Ik wil dat er in deze zaak maximale aanklachten worden ingediend. Wat voor soort man valt een gehandicapt meisje met polio aan?” De moeder concludeerde.

Ondertussen vertelde het 15-jarige meisje, wiens identiteit werd achtergehouden omdat ze minderjarig was, aan The Phuket Express: "Die mannelijke tieners beweerden dat ik hen had uitgedaagd tot een gevecht dat niet waar was, ik heb zoiets niet gezegd. Ze vroegen me om hen te ontmoeten op Rung Hill voordat ze me aanvielen. Ik had nooit gedacht dat een groep gezonde jonge jongens een gehandicapt meisje zou aanvallen. Ze vroegen me hun voeten te kussen en te smeken om te stoppen me aan te vallen.”

De politie van Phuket heropent naar verluidt de zaak en onderzoekt het incident, en onderzoekt ook wie de video heeft gefilmd en vrijgegeven.

De Phuket Express merkt op dat dit de tweede recente zaak in Phuket is waarbij pesten en virale video's onder tieners zijn betrokken, die tot intense discussies op sociale media hebben geleid over hoe het probleem kan worden opgelost. Klik hier voor het eerdere verhaal. Het eerdere verhaal was ook opgelost HIER.

Tenslotte Ambtenaren van Phuket praten hier over het probleem van pesten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.