Virale clip op sociale media van 11-jarig meisje dat wordt aangevallen door oudere klasgenoten in Phuket leidt ertoe dat moeder politierapport indient en om gerechtigheid vraagt

waar –

Een moeder uit de omgeving van Phuket heeft aangifte gedaan bij de politie nadat haar 11-jarige dochter in haar huis in het subdistrict Wichit, district Mueang Phuket, werd aangevallen door drie 15-jarige meisjes van dezelfde school.

Een videoclip van een jong meisje dat vorige maand werd aangevallen door drie oudere meisjes en die op een persoonlijke Facebook werd geplaatst, ging onlangs viraal op Thaise sociale media.

Mevr. Sansanee Klahan, 37, de moeder van het 11-jarige meisje (de naam van het meisje werd niet vermeld omdat ze minderjarig was) deed aangifte bij de politie van Wichit nadat ze de video had gezien die op grote schaal werd gedeeld op sociale media.

Sansanee vertelde de politie van Wichit: "Op 24 april"th, mijn dochter was alleen bij ons thuis. Vier meisjes, klasgenoten, kwamen naar het huis en beweerden dat ze met mijn dochter wilden rondhangen. Toen mijn dochter ze echter eenmaal binnen liet, vielen drie meisjes mijn dochter aan terwijl het vierde meisje een video opnam.”

“In de videoclip werd mijn dochter herhaaldelijk geslagen en geschopt terwijl ze op de grond lag en ze smeekte om te stoppen. De vier meisjes bedreigden mijn dochter en zeiden dat als ze het haar ouders vertelde, ze haar zouden vermoorden.” Sansanee uitgelegd.

“Ik wist niet van dit incident totdat de video deze week viraal ging op sociale media. Die vier meisjes zijn 15-jarigen op dezelfde school. Mijn dochter zegt dat ze hen niets heeft misdaan en zonder reden werd gepest.” concludeerde Sansanee.

De Phuket Express heeft de virale video bekeken die de verklaringen van Sansanee lijkt te bevestigen. Vanwege de gewelddadige inhoud van de video en het feit dat er minderjarigen bij betrokken zijn, wordt de video echter niet in dit artikel geplaatst.

Het incident heeft geleid tot een wijdverbreide discussie op Thaise sociale media over pesten op school en welke maatregelen kunnen worden genomen om te voorkomen wat volgens velen een groot probleem is.

Vandaag (16 mei)th), roept de politie van Wichit de vier meisjes en hun ouders voor verhoor op bij een plaatselijk politiebureau alvorens te beslissen of er officiële juridische aanklachten zullen worden ingediend.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.