Phuket-functionarissen inspecteren karaoke-locaties in Thalang op Covid-19-protocollen

Thalang, Phuket –

  Ambtenaren van Phuket hebben gisteravond (9 juni) karaoke-locaties in het Thalang-district geïnspecteerd nadat ze wettelijk tot middernacht mochten openen.

De inspectie om 10:00 uur op zeven karaoke-locaties in het Thalang-district werd geleid door de Thalang Administratieve Chief Officer, de heer Panjapong Boonjan en andere vrijwilligers.

de Phuket Gouverneur op mei 31st, 2022 heeft nieuwe Covid-19-gerelateerde bestellingen vrijgegeven, waardoor uitgaansgelegenheden officieel vanaf 1 juni tot middernacht open mogenst2022.

De heer Panjapong vertelde de Phuket Express: "De inspectie was om ervoor te zorgen dat deze karaoke-locaties de bevelen van de gouverneur en de volksgezondheidsmaatregelen hebben opgevolgd."

“Alle medewerkers moeten bijvoorbeeld minimaal twee doses Covid-19-vaccins krijgen, entertainmentexploitanten moeten controleren of hun klanten zijn gevaccineerd, geen illegale drugs gebruiken, geen mensenhandel, geen illegale migrerende werknemers en alcohol mag alleen worden verkocht tot middernacht,” legde meneer Panjapong uit.

“De algemene naleving is echter goed. De meesten van hen hebben de volksgezondheidsmetingen gevolgd, "voegde de heer Panjapong eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.