Britse toerist beboet nadat huur-SUV vast komt te zitten in het zand op Kamala Beach

Phuket-

A De Britse toerist in Phuket stuitte op een onverwachte omweg in zijn reisplannen toen zijn gehuurde SUV verstrikt raakte in het zand van Kamala Beach. De 26-jarige, wiens identiteit door de autoriteiten is geheimgehouden, navigeerde eerder op de dag met zijn vriendin door een zware regenbui na hun reis van Krabi naar Kamala.

Het slechte weer had de weg naar verluidt verraderlijk gemaakt, wat leidde tot het verlies van controle over het voertuig en vervolgens beknelling in het zand.

Het incident, dat plaatsvond in de nacht van 22 april, was aanleiding tot tussenkomst van de politie van Kamala de ochtend nadat ze meldingen hadden ontvangen van de gestrande SUV in het Kamala Public Park. Het ongeluk van de bestuurder resulteerde in een boete van 4,000 baht wegens roekeloos rijgedrag, omdat werd aangenomen dat hij zonder gerechtvaardigde reden op een voetpad had gereden, waardoor hij het risico liep anderen te verwonden en eigendommen te beschadigen.

Bovendien hield de autoverhuurder uit Krabi de Brit verantwoordelijk voor het ongeluk en eiste een schadevergoeding van 20,000 baht. De naam van de verhuurder werd door de politie geheimgehouden.

Dit evenement dient als waarschuwing voor toeristen om zich aan de lokale rijregels te houden, vooral tijdens ongunstige weersomstandigheden, om soortgelijke problemen en financiële verplichtingen te vermijden.

Gerelateerde artikelen:

Een Thaise chauffeur kreeg een boete van 1,000 Baht nadat hij in een sedan op Kamala Beach had gereden.

Een buitenlandse man werd betrapt op een virale video terwijl hij op een motor reed op Kamala Beach.

Bij een recent incident dat tot wijdverbreide bezorgdheid heeft geleid, is er online een video opgedoken waarin een SUV roekeloos langs Baan Kai Beach op het eiland Pha Ngan, Surat Thani, racet.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.