Drie buitenlanders gearresteerd wegens rijden onder invloed in Patong

Patong-

Een Indiër, een Britse en een Franse chauffeur zijn dinsdag (19 maart) in Patong gearresteerd wegens rijden onder invloedth).

De verkeerspolitie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze vroeg in de ochtend, om 1 uur, een controlepost hadden opgezet in Patong.

De drie buitenlandse chauffeurs die bij de controlepost werden gearresteerd, werden alleen geïdentificeerd als de heer Manoj, een Indiase staatsburger, 35, de heer Myles, een Britse staatsburger, 26, en de heer Alexandre, een Franse staatsburger, 33. Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht. te maken krijgen met een aanklacht wegens rijden onder invloed.

Het harde optreden tegen buitenlanders die zich slecht gedroegen kwam opnieuw nadat CHalong-politieagenten hebben twee Nieuw-Zeelandse staatsburgers gevangengenomen die naar verluidt weigerden te stoppen wegens een verkeersovertreding, de politie-arrestatie ontweken en later werden beschuldigd van het mishandelen van een officier die hen in Chalong achtervolgde.

Generaal Surachet Hakparn, de Thaise plaatsvervangend hoofd van de nationale politie, heeft bevolen de visa in te trekken van twee Nieuw-Zeelandse mannen die betrokken zijn bij een virale vermeende aanval op een Thaise politieagent en hen op de zwarte lijst te zetten van Thailand. De twee mannen zouden ook hebben geprobeerd de politie om te kopen toen ze werden gearresteerd.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.