Lederschildpad legt eieren op Phuket Landmark Beach – Video

Thalang-

Een moeder van een lederschildpad heeft maandag (11 maart) eieren gelegd op een strand nabij de internationale luchthaven van Phuketth).

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat ze op de betreffende dag om 6 uur door de lokale bevolking in het subdistrict Mai Khao op de hoogte waren gebracht dat ze de sporen hadden gevonden van een moederzeeschildpad die eieren lag te leggen. op het Mai Khao-strand bij het vliegtuigspottergebied.

De DMCR arriveerde op het strand en vond de sporen van een moeder-lederschildpad van 190 centimeter breed. In het nest lagen eieren van lederschildpadden.

Het gebied is niet getroffen door zeewater of slecht weer en het nest wordt door de relevante autoriteiten beschermd en gecontroleerd totdat de eieren uitkomen. Het aantal eieren werd niet geteld. De DMCR verklaarde dat de babyzeeschildpadden binnen ongeveer 60 dagen zouden moeten uitkomen.

Gerelateerde artikelen:

Een lederschildpad legde eieren op een strand in Thalang, het eerste nest van lederschildpadden dit jaar in Phuket.

Een tweede lederschildpad legde eieren op een strand in Thalang, het tweede nest van lederschildpadden dit jaar in Phuket.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.