UPDATE: Tuk Tuk-taxichauffeur geeft zich over in Patong nadat hij een collega-taxichauffeur heeft neergeschoten

Patong-

Een Tuk Tuk-taxichauffeur heeft zich overgegeven nadat hij een andere Tuk Tuk-taxichauffeur had neergeschoten, die ernstig gewond raakte. De twee mannen werkten op dezelfde taxistandplaats.

Ons vorige verhaal:

Een Tuk Tuk-taxichauffeur heeft verwondingen opgelopen door een schotwond na een ruzie met een andere Tuk Tuk-taxichauffeur in Patong.

Nu voor de update:

Dat vertelde de politie van Patong dinsdag aan de Phuket Expressth) heeft een Thaise man, alleen geïdentificeerd als de heer Kosit, 36, zich overgegeven aan de politie van Patong, vergezeld door zijn advocaat.

Kosit was een gezochte verdachte van een arrestatiebevel uitgevaardigd door het provinciale gerechtshof van Phuket wegens de beschuldiging van poging tot moord, illegaal bezit van een vuurwapen en munitie, het zonder geldige reden dragen van wapens in het openbaar en het openen van vuur in het openbaar.

Kosit heeft aanvankelijk beweerd dat de gewonde man en zijn vriend hem eerst aanvielen en dat Kosit het wapen alleen gebruikte om zichzelf te beschermen uit zelfverdediging.

Kosit bleef op het moment van schrijven in hechtenis en de politie van Patong was van plan zowel de verdachte als het slachtoffer verder te ondervragen en camerabeelden van de plaats van het misdrijf verder te onderzoeken.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.