Tuk Tuk-taxichauffeur gewond door schot na ruzie in Patong

Patong-

Een Tuk Tuk-taxichauffeur heeft verwondingen opgelopen door een schotwond na een ruzie met een andere Tuk Tuk-taxichauffeur in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze zondag na middernacht (3 september) op de hoogte waren gesteld van het incidentrd) aan de Ratch Uthit 200 Pi Road. Ze kwamen ter plaatse en vonden drie kogelpatronen op de grond in de buurt. Ook in de Tuk Tuk-taxi werden twee kogelgaten aangetroffen.

Een Tuk Tuk-taxichauffeur, de heer Pongsak Pengporu, 42, had twee schotwonden opgelopen. Hij werd met spoed naar het Patong-ziekenhuis gebracht.

De mannelijke verdachte, de heer Kosit Prompiwat, 36, was al ontsnapt in een andere Tuk Tuk-taxi toen de politie arriveerde. De politie van Patong is nog steeds op jacht naar de geïdentificeerde verdachte.

De oorzaak van de ruzie werd echter niet duidelijk gemaakt aan het team van The Phuket Express.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.