Zeeschildpad dood gevonden op het strand van Phang Nga

Phang Nga-

In t. werd een zeeschildpad dood aangetroffen op een strandhij Thai Mueang-district.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) vertelde de Phuket Express dat op maandag (31 juli).st) kregen ze van buurtbewoners bericht dat er een dode zeeschildpad was gevonden op een strand in Thai Mueang.

De DMCR arriveerde op het strand en vond een dode Olive Ridley-zeeschildpad. Het was 60 centimeter breed en 60 centimeter lang. Het geslacht en de doodsoorzaak konden niet worden vastgesteld omdat het in verval was geraakt. De dode zeeschildpad werd begraven op het strand.

Gerelateerde verhalen:

Een zeeschildpad werd dood aangetroffen in visnetten op een strand in Phang Nga.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.