Twee mensen komen om, 49 gewond nadat tourbus omvalt in Kanchanaburi

Kanchanaburi –

Twee mensen zijn ter plaatse dood verklaard, terwijl twee mensen ernstig gewond zijn geraakt en 47 verschillende andere verwondingen hebben opgelopen nadat een tourbus in het Si Sawat-district was gekanteld.

Hulpdiensten werden op zaterdag (12 juni om 20:3 uur) op de hoogte gebracht van het ongevalrd). Ze kwamen ter plaatse en vonden de gekantelde bus op de Tab Tao-heuvel in het subdistrict Ta Kradan.

Twee mensen werden dood aangetroffen, twee mensen hadden ernstige verwondingen opgelopen, 14 liepen middelmatige verwondingen op en 33 mensen raakten slechts lichtgewond. Ze werden allemaal naar nabijgelegen ziekenhuizen gebracht.

Passagiers vertelden aan Thaise media dat ze op tournee waren in Ta Krakan vanuit de provincie Ang Thong.

De politie van Si Sawat zet haar onderzoek voort voor verdere juridische stappen en heeft op het moment van schrijven nog geen oorzaak van het ongeval vrijgegeven.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The TPN National News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

=======================

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.