Vier mensen gered nadat ze in een put waren gevallen in Thalang, Phuket

Thalang-

Twee mannen vielen in een put voordat twee andere mannen die hen probeerden te helpen in de put vielen, ook in Cherng Talay, Phuket.

Hulpverleners kregen van omwonenden bericht dat donderdag (25 mei) vier mannen in een put in Soi Pasak waren gevallen. Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse om de vier mannen in de diepe put te vinden. Ze waren allemaal nog bij bewustzijn en redelijk kalm.

Reddingswerkers lieten zich aan een touw in de put vallen. Ze bonden elkaar vast met het touw voordat reddingswerkers ze een voor een naar boven trokken.

De eerste twee mannen, van wie de namen niet werden genoemd, 27 en 56 jaar oud, werden naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. De twee andere mannen die de eerste twee mannen probeerden te helpen liepen slechts lichte verwondingen op en weigerden een aanbod om naar een ziekenhuis te gaan.

Buurtbewoners vertelden The Phuket Express dat de eerste man in de put aan het kijken was voordat hij er per ongeluk in viel. Dit veroorzaakte vervolgens een kettingreactie van verschillende anderen die erin vielen nadat ze ook probeerden te helpen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.