Cruiseschip arriveert op het eiland Samui met 1,800 toeristen

Samui, Surat Thani –

Een cruiseschip vertrok vanuit Chonburi met 1,800 toeristen voordat het naar Cambodja, Vietnam ging, en arriveerde op het eiland Samui.

De gouverneur van Surat Thani, dhr. Witchawut Jintoe, vertelde aan The Phuket Express: "Deze week arriveerde het 'COSTA SERENA' cruiseschip bij de Na Thon Pier met Thaise en Aziatische toeristen voor een 'One Day Trip'."

"Ze vertrokken vanaf de Laem Chabang-pier in Si Racha en gingen toen naar Cambodja, vervolgens naar het eiland Phu Quoc in Vietnam en uiteindelijk naar het eiland Samui." De Gouverneur legde uit.

"Toeristen bezochten toeristische plaatsen op het eiland Samui, zoals wandelen over natuurlijke paden, tempels bezoeken, sommige toeristen gingen zwemmen in de zee, aten zeevruchten en straatvoedsel en ervoeren de lokale manier van leven." De Gouverneur voegde eraan toe.

"Sinds november vorig jaar tot dit jaar zijn er minstens 32 cruiseschepen aangekomen op het eiland Samui." De Gouverneur concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.