Twee mensen gearresteerd voor het illegaal exploiteren van cannabiswinkels in Thalang, Phuket

Thalang-

Twee mensen zijn gearresteerd voor het illegaal exploiteren van cannabiswinkels in Thalang, terwijl drie andere cannabisvergunningen zijn geschorst.

Het districtshoofd van Thalang, de heer Bancha Tanuin, vertelde de Phuket Express dat relevante ambtenaren het afgelopen weekend cannabiswinkels in Thalang hebben geïnspecteerd.

Er werden twee hennepwinkels gevonden zonder vergunning. Die twee winkeliers werden naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van het verkopen van gecontroleerde kruiden (cannabisknoppen) zonder toestemming. Hun namen werden niet vrijgegeven aan The Phuket Express.

Drie andere vergunningen voor cannabiswinkels zijn ook geschorst voor het verkopen van cannabis in andere bedrijven en het adverteren voor gecontroleerde kruiden (cannabis).

Volgens de voorschriften van het Thaise Ministerie van Volksgezondheid is elke vorm van reclame voor cannabis, digitaal of gedrukt, tegen de regels.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.