Drie mensen gearresteerd met handgranaten en 314 methamfetaminepillen in Wichit

waar –

In Wichit zijn drie verdachten aangehouden met handgranaten en 314 methamfetaminepillen.

De provinciale politie van Phuket vertelde dit weekend aan de Phuket Express dat ze drie verdachten hebben gearresteerd die werden geïdentificeerd als de heer Suwit Anchananon, 40, de heer Paradon Daechakun, 26, en mevrouw Wirairak Anonam, 21. Ze werden gearresteerd in een huurkamer in Soi Boon Bandan.

Bij hen werden 49.30 gram crystal methamfetamine, 314 methamfetaminepillen, twee granaten, twee pistolen en 44 kogels in beslag genomen.

Ze werden naar het politiebureau van Wichit gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen. De heer Suwit wordt geconfronteerd met een aanvullende aanklacht wegens illegaal bezit van handgranaten. De heer Paradon wordt geconfronteerd met aanvullende aanklachten wegens illegaal bezit van vuurwapens en munitie.

De verdachten hebben niet met de media gesproken over waarom ze de items in kwestie hadden.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.