Phuket 'Local Taste' Food Festival is nu aan de gang

Phuket -

Het jaarlijkse 'Local Taste' foodfestival wordt gehouden in Phuket Town.

Ons vorige verhaal:

De gemeente Phuket City vertelde de Phuket Express dat het jaarlijkse lokale voedselfestival zal worden gehouden van 19 mei tot 28 meith, 2023 van 4:00 tot 10:00 in Saphan Hin.

Nu voor de update:

Het festival werd officieel geopend op vrijdagavond (19 meith) en werd geleid door de Phuket-gouverneur Narong Woonciew.

Gouverneur Narong zei tegen de lokale pers: “Het festival is bedoeld om de lokale economie te ondersteunen en het toerisme in Phuket te stimuleren. Er zijn meer dan 150 lokale eetkraampjes op het evenement, samen met eten van beroemde chef-koks. Op het festival worden elke avond traditionele shows gepresenteerd met prachtig uitzicht op zee. Mis een van de grootste foodfestivals van het jaar niet!”

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.