Phuket houdt 'Local Taste' Food Festival

Phuket -

Het jaarlijkse 'Local Taste' foodfestival wordt deze maand gehouden in Phuket Town.

De gemeente Phuket City vertelde de Phuket Express dat het jaarlijkse lokale voedselfestival zal worden gehouden van 19 mei tot 28 meith, 2023 van 4:00 tot 10:00 in Saphan Hin.

Er zullen op het evenement meer dan 100 lokale eetkraampjes staan ​​met eten van beroemde chef-koks. Op het festival worden elke avond traditionele shows gepresenteerd.

Mis een van de grootste foodfestivals van het jaar niet!

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.