UPDATE: Phuket Motorbike Taxi Rider geconfronteerd met beschuldigingen van het uiten van bedreigingen en laster

Phuket -

Een bestuurder van een motortaxi die een boete kreeg nadat hij betrapt werd op onbeleefd en onprofessioneel zijn tegen een passagier in Patong, is meermaals beschuldigd van het uiten van bedreigingen en smaad en heeft een geschiedenis van het gedrag.

Ons vorige verhaal:

De bestuurder van de motortaxi werd later door de politie van Patong geïdentificeerd als de 37-jarige Prasertchai uit Nakhon Si Thammarat.

Het slachtoffer, mevrouw Wilaiwan, heeft ook aangifte gedaan voor juridische stappen tegen de motortaxichauffeur. De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat op donderdag (11 mei).th) dat de motortaxichauffeur in het verleden te maken heeft gehad met andere aanklachten wegens bedreiging en smaad en dat Prasertchai de aanklachten heeft toegegeven. Thaise rechtbanken hadden hem al veroordeeld en hij kreeg een jaar gevangenisstraf, maar kreeg opschorting van zijn gevangenisstraf met proeftijd.

Hij kreeg ook een boete van 4,000 baht. Na dit meest recente incident wordt verwacht dat Prasertchai zonder proeftijd zal terugkeren naar de gevangenis.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.