Incident huiselijk geweld in Phuket leidt tot één dode

waar –

Een 56-jarige man stierf terwijl een 57-jarige vrouw het overleefde na een incident met huiselijk geweld in een huis in Wichit.

De politie van Wichit werd op de avond van 9 mei 2023 op de hoogte gebracht van het incident in een woonhuis in een woonwijk in Wichit, Mueang Phuket.

Politie en hulpverleners arriveerden bij het huis na een dringende oproep en vonden aan een eettafel de vrouwelijke overlevende, door de politie van Wichit alleen geïdentificeerd als mevrouw Manee, 57, die ondanks haar verwondingen nog steeds bij bewustzijn, kalm en op de hoogte was. Ze had verwondingen opgelopen door een schotwond die haar gezicht had geschraapt.

Op de vloer van de eetkamer vond de politie het lichaam van een man die alleen geïdentificeerd was als Mr. Jak, 56, uit Chumphon. Er werd een enkele schotwond gevonden in zijn slaap. Op een stoel in de buurt werd een pistool gevonden met daarin nog zes kogels.

Mevrouw Manee vertelde de politie van Wichit dat zij en meneer Jak een stel waren en een verbale ruzie hadden waarin ze duidelijk maakte dat ze haar relatie met meneer Jak wilde beëindigen.

Jak werd woedend voordat hij het vuur op haar opende, maar miste vitale organen en schampte vooral haar gezicht. Jak schoot zichzelf onmiddellijk neer nadat hij op Manee had geschoten.

De politie van Wichit zet haar onderzoek voort op het moment van ter perse gaan en Manee werd naar een ziekenhuis gebracht voor haar verwondingen, die niet levensbedreigend waren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.