Vijftien gokkers gearresteerd in Old Department Store in Phuket Town

Phuket -

In de kelder van een oud warenhuis in Phuket Town zijn vijftien gokkers gearresteerd.

Luitenant-kolonel Kittipan Siriphon van de politie van regio 8 vertelde de Phuket Express dat op zondagavond (7 meith) kregen ze een tip dat er een gokhol was aan een snookertafel in de kelder van een oud warenhuis aan de Dilok Uthit 1 Road in het Talad Yai subdistrict. Het warenhuis is ongeveer een jaar geleden gesloten.

De politie deed een inval in de kelder waar ze 15 niet-geïdentificeerde gokkers arresteerden. Bij hen werd 20,560 baht in contanten en gokkaarten in beslag genomen. Een man die alleen geïdentificeerd was als meneer Dom, werd voorgesteld als de conciërge die het gokhol bediende.

Hij en de andere 15 gokkers werden naar het politiebureau van Phuket City gebracht voor verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.