Man sterft nadat hij is neergestoken in zijn eigen kruidenierswinkel in Phuket

Phuket -

Een lokale winkeleigenaar is overleden nadat hij in zijn eigen kruidenierswinkel in Phuket Town was neergestoken na een vermoedelijk geschil met een voormalige klant.

De politie van Phuket City werd op zaterdag (1 mei) om 30 uur op de hoogte gebracht van het incidentth) bij een lokale Thaise kruidenier op Sri Saena Road in het subdistrict Talad Yai.

Hulpdiensten en de Phuket Express arriveerden ter plaatse en vonden bloed op de vloer voor de kruidenierswinkel. De benadeelde partij, de eigenaar van de kruidenierswinkel, de heer Wanchai Butdee, 35, werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht waar hij later helaas overleden werd verklaard.

Getuigen vertelden de politie van Phuket City dat een man en een vrouw in een pick-up voor de kruidenierswinkel stopten. De man ging zonder discussie rechtstreeks naar meneer Wanchai voordat hij hem in zijn nek en hoofd stak en sneed.

De verdachten gingen er vervolgens met de pick-up vandoor.

Dat ontdekte de politie later op 2 meind dezelfde man en de vrouw dronken alcohol in de kruidenierswinkel en werden door Wanchai gevraagd te vertrekken.

Dit leidde tot een confrontatie en stare-down tussen de verdachten en een verbale woordenwisseling, maar de verdachten verlieten uiteindelijk de supermarkt.

De mannelijke verdachte werd onmiddellijk door de politie geïdentificeerd als de heer Taraphong 'Jack' Nepbua, 34 uit Phatthalung.

De politie van Phuket City is op het moment van schrijven nog steeds op zoek naar de verdachte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.