Chinese moeder roept op tot gerechtigheid nadat haar zoon is omgekomen bij een auto-ongeluk in Phuket

Phuket -

Een Chinese moeder roept op tot gerechtigheid nadat haar zoon is omgekomen bij een botsing tussen een motor en een taxi in Phuket.

In april 19th vorige maand omstreeks 1 uur kwam een ​​motorrijder in botsing met een taxi in Wichit, Mueang Phuket. De 30-jarige Chinese motorrijder werd dood verklaard en zijn vrouw, de passagier, brak haar been.

De moeder van de Chinese man vertelde lokale Phuket-media dat het stel net twee maanden geleden was getrouwd voordat ze Phuket kwamen bezoeken. De begrafenis van haar zoon vond plaats in een tempel in Phuket. Ze wil weten wat er precies is gebeurd bij het ongeval.

Ze roept iedereen op die een dashcam of CCTV-beelden van het ongeval heeft om het materiaal ook in te leveren.

De namen van de moeder en degenen die bij het ongeval betrokken waren, werden niet vrijgegeven door de politie van Phuket, die verklaarde dat ze het ongeval en de omstandigheden eromheen bleven bekijken.

Bovendien is de betrokken taxichauffeur ook niet bekend bij het publiek, noch hebben ze een verklaring vrijgegeven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.