Jonge Poolse vrouw komt om bij motorongeluk in Chalong, Phuket

Chalong-

Een 33-jarige Poolse motorrijder stierf nadat ze met haar motor crashte en onder een vrachtwagen met aanhanger gleed in Chalong, Phuket.

Een lokaal reddingsteam meldde dat ze op donderdag (4 mei) op ​​de hoogte waren gebracht van het ongevalth) op de Chao Fa West Road voor een woonwijk in Chalong, Mueang Phuket.

Ze kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde motorcrossmotor op de weg aan. In de buurt vonden ze het lichaam van een vrouwelijke motorrijder die door de politie van Chalong was geïdentificeerd als een 33-jarige vrouwelijke Poolse staatsburger (de Phuket Express houdt haar naam achter in afwachting van de ambassade en familiemelding.) Haar helm die ze droeg was totaal verpletterd evenals haar hoofd en lichaam.

De vrachtwagenchauffeur, de heer Boonnah Pinnarat, 49, wachtte ter plaatse op de politie in de buurt van zijn vrachtwagen. Hij was ongedeerd.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat camerabeelden laten zien dat de Poolse motorrijder de vrachtwagen vanaf de linkerkant probeerde in te halen voordat ze de controle verloor, crashte en onder de vrachtwagen gleed.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Help mee The Phuket Express te steunen in 2023! jaar- jaar oud

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.