Man gearresteerd in Phuket voor moord in Nakhon Si Thammarat

Phuket -

In Phuket is een man gearresteerd nadat hij naar verluidt een andere man had vermoord tijdens een landgeschil in Nakhon Si Thammarat.

De politie van het Centraal Recherchebureau (CIB) heeft de Phuket Express dinsdag (2 mei) over het incident geïnformeerdnd). Ze arresteerden een man die alleen geïdentificeerd was als de heer Amnuay, 43, na een arrestatiebevel uitgevaardigd door een rechtbank in Nakhon Si Thammarat wegens moord met opzet.

Amnuay werd gearresteerd in een olifantenkamp in Paklok, Thalang.

De arrestatie kwam nadat Amnuay naar verluidt had ingestemd met het kopen van land van het niet-geïdentificeerde slachtoffer. Amnuay betaalde een aanbetaling voor de kosten van het land, maar het slachtoffer zag af van het overdragen van het grondbezit aan Amnuay omdat het slachtoffer meer geld wilde.

De twee mannen maakten vervolgens ruzie voordat de verdachte, Amnuay, naar verluidt een lang mes gebruikte om het slachtoffer dood te hakken in het hoofd.

De CIB heeft de exacte datum waarop het incident plaatsvond niet gespecificeerd en Amnuay heeft niet onmiddellijk een verklaring vrijgegeven.

***************************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.