Bestuurder gewond, 43 passagiers overleven na busongeluk in Krabi

Krabi-

Een bestuurder is gewond geraakt en 43 passagiers hebben het overleefd nadat een bus tegen een elektriciteitspaal in het district Klong Tom botste.

De Krabi Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) vertelde de Phuket Express dat op maandag (1 meist) kregen ze bericht dat een bus tegen een elektriciteitspaal was gebotst op Petch Kasem Road in het district South Klong Tom.

Getuigen ter plaatse zeiden dat een pick-up voor de bus sneed. De buschauffeur kon de aanrijding voorkomen voordat hij tegen de elektriciteitspaal botste.

De bus was onderweg van Satun naar Phuket. Er waren 42 passagiers en de busbemanning. De bestuurder liep lichte verwondingen op, terwijl 33 anderen lichte verwondingen opliepen. Ze werden naar nabijgelegen ziekenhuizen gebracht.

De namen van de betrokkenen bij het ongeval werden niet vrijgegeven door de Thaise politie en het was onduidelijk of er onmiddellijke juridische vervolging zou plaatsvinden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.