Vrouw gearresteerd met 5 kilo Crystal Methamphetamine in Phuket

Phuket-

In Phuket is een vrouw gearresteerd met vijf kilo crystal methamphetamine.

Dat heeft de grenspolitie donderdag (27 april) aan de Phuket Express verteldth) dat ze mevrouw Kamonrat 'Rose' Poomyot, 40, uit Maha Sarakham op Wichit Songkram Road in Kathu hebben gearresteerd terwijl ze crystal methamphetamine aan het leveren was aan een kleinere dealer die niet geïdentificeerd was.

De politie vond later ongeveer vijf kilo crystal methamphetamine in haar kamer in Soi Mae Im in Kathu.

Rose gaf tegenover de politie toe dat een grotere dealer de drug per pakket naar haar had gestuurd. Ze ontving 1,000 baht per gram nadat ze de drugs aan klanten had afgeleverd, maar ze beweerde dat ze de grotere dealer niet bij naam kende of waar ze eigenlijk waren.

Ze beweerde ook dat dit pas de tweede keer was dat ze drugs had verkocht, maar de politie was sceptisch over deze verklaring.

Rose bleef op het moment van schrijven in hechtenis vanwege drugsgerelateerde aanklachten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.