Australische man opgehangen gevonden in politiebureau Patong

Patong-

Een Australische man werd opgehangen gevonden in een celkamer op het politiebureau van Patong in Phuket.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat de 29-jarige Australische man op zondag (23 april) is gearresteerdrd) 's nachts omdat hij zwaar dronken was en voor openbare overlast zorgde. Hij zat alleen in hechtenis in een celkamer op de tweede verdieping van het politiebureau terwijl agenten wachtten tot hij nuchter was.

Op maandag (24 april) omstreeks XNUMX uurth) de Australische man werd opgehangen in de cel gevonden (de Phuket Express houdt zijn naam achter in afwachting van de ambassade en de familiemelding). Hij werd gevonden hangend aan een deel van zijn kleding. Op camerabeelden in de buurt is duidelijk te zien dat hij zichzelf heeft opgehangen zonder dat er iemand anders bij betrokken was, zegt de politie van Patong.

Er is gemeld dat de Australische man aan een depressie leed en naar verluidt eerdere juridische problemen had met wetshandhaving, nadat hij eerder ruzie had gehad met zijn vriendin voordat hij haar naar verluidt aanviel in een hotel in Patong.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

*****************************

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.